IF Forhold til vandaerobic/svømning hos IF Limone, anbefaler vi at følgende tilstræbes:

  • At vi er opmærksomme på at holde god afstand til hinanden – både når vi venter i forhallen, i omklædningsrummet og i vandet. For at gøre dette lidt lettere, så vil hver anden bruser være lukket og det vil ikke være muligt at benytte skabe.
    Da skabene ikke kan benyttes, anbefaler vi, at man tager sit tøj og værdigenstande med ud i svømmehallen. Medbring derfor en egnet taske eller plasticpose.
  • Vi anbefaler ikke at benyttet sauna – men hvis man ønsker det, så er det kun tilladt at være henholdsvis 2 i damesaunaen og 3 i herresaunaen.
Host eller nys skal ske i albue eller papirlommetørklæde
Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskeømhed – og gå staks hjem selv ved milde symptomer

Vandaerobic mandage fra 11.00 til 12.00

Svømmehallen på Lyngby Idrætsby

Vandaerobic, eller gymnastisk i vand, er en behaglig træning, som er yderst skånsom for kroppen. Træningen varer ca 30. minutter og vil være en blanding af bevægelse, balance og styrkeprægede øvelser. Træningen foregår altid hvor man kan bunde og varetages  af en instruktør.
Du kan også vælge at svømme baner a 50 meter. IF Limone har ikke en svømmeinstruktør, men Hilmer Kampsø vil være behjælpelig, hvis der er behov for det. Der er åbent for sauna efter svømning.

DU FINDER OS: Tag hovedindgang Lyngby svømmehal drej til højre. Vi mødes omklædt inde i svømmehallen kl. 11.15. OBS! husk ikke at gå i vandet før instruktør og livredder er tilstede

Bemærk: Fredage  fra kl. 11.15 er der fri svømning. Fri svømning betyder, at det foregår i svømmehallens offentlige åbningstid og der vil ikke være instruktion. Billetter uddeles af en IF Limone instruktør fra 11.15 til 11.20 ved svømmehallen. BEMÆRK IKKE FØR OG IKKE EFTER

Niels Esbech
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic