Mundbind til vandaerobic/svømning

  • Bær maske, mundbind eller visir til du kommer ind i omklædningsrummet. Du behøver altså IKKE bære mundbind, i omklædning/bad eller når du træner. 

IF Forhold til vandaerobic/svømning hos IF Limone, anbefaler vi at følgende tilstræbes:

  • At vi er opmærksomme på at holde god afstand til hinanden – både når vi venter i forhallen, i omklædningsrummet og i vandet.
    Da skabene ikke kan benyttes, anbefaler vi, at man tager sit tøj og værdigenstande med ud i svømmehallen. Medbring derfor en egnet taske eller plasticpose.
  • Vi anbefaler ikke at benyttet sauna – men hvis man ønsker det, så er det kun tilladt at være henholdsvis 2 i damesaunaen og 3 i herresaunaen.

HUSK at vi fortsat følger de generelle krav og anbefalinger vedr. COVID-19

  • Hold afstand til hinanden i videst muligt omfang. Hvis man holder en afstand på en meter til andre mennesker, er smitterisikoen lille. Hvis man holder to meters afstand, når man synger eller dyrker idræt, er smitterisikoen stadig lille. I forbindelse med sport med fysisk kontakt er der derimod en stor risiko for smitte.
  • Vær særligt opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
  • Host eller nys i albuen eller i et papirlommetørklæde, bær evt. mundbind. 
  • Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer. 
  • Vær opmærksom på de særlige risikogrupper, som er defineret af Sundhedsstyrelsen.

Vandaerobic mandage fra 11.00 til 12.00

Svømmehallen på Lyngby Idrætsby

Vandaerobic, eller gymnastisk i vand, er en behaglig træning, som er yderst skånsom for kroppen. Træningen varer ca. 30. minutter og vil være en blanding af bevægelse, balance og styrkeprægede øvelser. Træningen foregår altid hvor man kan bunde og varetages  af en instruktør.
Du kan også vælge at svømme baner a 50 meter. IF Limone har ikke en svømmeinstruktør, men Hilmer Kampsø vil være behjælpelig, hvis der er behov for det. Der er åbent for sauna efter svømning.

DU FINDER OS: Tag hovedindgang Lyngby svømmehal drej til højre. Vi mødes omklædt inde i svømmehallen kl. 11.15. OBS! husk ikke at gå i vandet før instruktør og livredder er tilstede

Bemærk: Fredage  fra kl. 12.30 er der fri svømning. Fri svømning betyder, at det foregår i svømmehallens offentlige åbningstid og der vil ikke være instruktion. Billetter uddeles af en IF Limone instruktør fra 12.30 til 12.40 ved svømmehallen.

Niels Esbech
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic