d. 12.05.2021

For Lyngby svømmehal gælder følgende

Coronapas: For brugere over 18 år er der krav om coronapas. I kommunale lokaler indebærer det, at den enkelte forening har ansvaret for at sikre deltagernes fremvisning af Coronapas i det tidsrum, som lokalerne er stillet foreningen til rådighed. Det betyder helt konkret, at IF Limone ved begyndelsen af hver aktivitet skal kontrollere at deltageren har et gyldig coronapas – har man ikke det, vil man ikke få adgang til aktiviteten

Særligt for svømning om fredagen kl. 11.15: Billetter uddeles fremover udendørs ved indgangen til svømmehal. Alle over 18 år skal kunne fremvise Coronapas i billetsalget ved svømmehallen. Det er hver gang man kommer i svømmehallen. Og hav det gerne parat når du ankommer.

Vandaerobic mandage fra 11.00 til 12.00

Svømmehallen på Lyngby Idrætsby

Vandaerobic, eller gymnastisk i vand, er en behaglig træning, som er yderst skånsom for kroppen. Træningen varer ca. 30. minutter og vil være en blanding af bevægelse, balance og styrkeprægede øvelser. Træningen foregår altid hvor man kan bunde og varetages  af en instruktør.
Du kan også vælge at svømme baner a 50 meter. IF Limone har ikke en svømmeinstruktør, men Hilmer Kampsø vil være behjælpelig, hvis der er behov for det. Der er åbent for sauna efter svømning.

DU FINDER OS: Tag hovedindgang Lyngby svømmehal drej til højre. Vi mødes omklædt inde i svømmehallen kl. 11.15. OBS! husk ikke at gå i vandet før instruktør og livredder er tilstede

Bemærk: Fredage  fra kl. 11.15 er der fri svømning. Fri svømning betyder, at det foregår i svømmehallens offentlige åbningstid og der vil ikke være instruktion. Billetter uddeles af en IF Limone instruktør fra 11.15 til 11.25 ved svømmehallen.

Niels Esbech
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic
Vandaerobic