Kære Limone medlem

Du kender mig måske fra bl.a. styrketræning, vandaerobic og badminton, keglespil og medlemsmøder.

Jeg har en virksomhed, Handpicked, som bl.a. hjælper organisationer med at finde veje til forbedringer. Eksempler er bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, DSB S-tog, Post Danmark, Maersk Drilling og Region Hovedstaden. Jeg vil gerne stille mine erfaringer til rådighed for Limone. Jeg mener faktisk, at det er min pligt.

Jeg blev medlem af Limone i august 2021. Jeg blev alvorligt syg efter min elskede hustrus (Caroline) alt for tidlige død, tabte 25 kg og endte i en kørestol, fordi jeg ganske enkelt ikke havde flere muskler tilbage. Min krop og organer satte ud. Med hjælp fra gode venner og Limone, bevægede jeg mig fra kørestol til rollator, til 2 krykker, til én krykke og til sidst uden krykker. Mine mål var bl.a.: At tage så meget vægt på, at jeg ikke længere tabte min vielsesring, fordi mine fingre var blevet for tynde. Og at kunne gå 10 km om dagen så jeg kunne få min hund Figaro tilbage fra en langtidspleje hos gode mennesker, mens jeg var indlagt adskillige gange/måneder på hospitaler og Lyngby rehabiliteringscenter.

Det er store fodspor, jeg skal betræde efter Hilmer. Jeg er beæret og ydmyg over for opgaven.

Limone må nu undvære Hilmer, Dorte og Niels. De er alle uundværlige, men nu må vi klare os selv. For Limone er helt central for sårbare mennesker. Det dokumenteres af den analyse, jeg har gennemført blandt medlemmer, instruktører, bestyrelsen, Lyngby-Taarbæk kommune og ”behandlere” – folk fra psykiatrien, ergo- og fysioterapeuter m.fl.

Vi skal føre Limone videre i samme gode ånd og udvikle et om muligt endnu bedre Limone, som kan give livsgnist gennem sociale aktiviteter, motion og indhold i hverdagen i et særligt fællesskab og venskab, som vi alle er en del af – og alle har gavn af. Det samme mener Lyngby-Taarbæk kommune, diverse ”behandlere” og alle medlemmer. Limone har en unik eksistensberettigelse og kæmpestor opbakning overalt! Som Hilmer sagde på generalforsamlingen: ”Hvis I alle hjælper bestyrelsen og Claus, vil det lykkes.”

Jeg vil gerne takke Natasha, Sidonia, Walter, Asta og instruktørerne for, at de går ind og fortsat kæmper for Limone. Uden dem, ville det være umuligt at føre Limone stafetten videre. Det er lykkedes stort set at bevare alle idræts- og aktivitetstilbud fremover, så vi alle kan have glæde af Limone.

Den 26. august kl. 14-15.30 holder vi afskedsreception for Hilmer, Dorte og Niels i Kano- og kajakklubben ved Lyngby Sø. Vi siger dem tak for alt det, de har gjort for Limone. Bagefter kl. 16 sommerfester vi igennem. Det har Natasha, Asta, Lene og Henrik helt styr på.

Inden da inviterer bestyrelsen til et medlemsmøde, hvor vi vil orientere om de foreløbige ambitioner og planer for Limone. I får senere en invitation, når kalenderen er på plads.

Limone står på et nyt springbræt. Jeg mener, at vi alle har en pligt til at gøre os umage. Som Hilmer sagde på generalforsamlingen, skal vi hjælpe hinanden og undgå fnidder. Jeg er helt enig i Hilmers kloge ord. Sammen med kan vi sikre et Limone, som hjælper psykisk sårbare videre i livet.

Hvis I har spørgsmål eller ideer til fremtidens Limone, er I meget velkommen til nat og dag at sende en mail til: claus@handpicked.dk eller at ringe på 40 88 50 99.

Læg venligst besked, hvis jeg ikke har mulighed for at tage telefonen.

 

Med venlig hilsen

Claus