fredagsbrev d. 27. marts 2020

Som tidligere lovet, så ser vores fredagsbreve fremover lidt anderledes ud. Se det her

Fredagsbrev d. 20. marts 2020

Fredagsbrev d. 20. marts 2020

Kære medlem

Hermed de seneste nyheder og informationer fra IF Limone

Så gik der en uge uden fælles idrætsaktiviteter i IF Limone og i resten af Danmark. Det er en meget speciel situation vi står i – men dejligt, at vi som forening bakker op, så vi forhåbentlig snart kan mødes igen.

Jeg vil, trods denne ekstraordinære situation, opfordre til, at man forsøger at holde sig i gang. Dansk Idræts Forbund (DIF) har udsendt denne pressemeddelelse ” Motion er sundt, og derfor opfordrer vi også til, at man fortsat forsøger at få bevægelse ind i hverdagen trods den noget usædvanlige situation. Men vi opfordrer indtrængende til, at al udendørs træning enten sker alene eller med få andre – og at man virkelig lytter til rådet om at holde afstand”.

Som vi skrev i sidste uge, så nåede vi lige at afholde generalforsamling. Hvis du er interesseret, så kan du finde referat her.

Selvom Limone har lukket ned for alle aktiviteter, så er der alligevel noget at lave på kontoret. Der bliver bla arbejdet på at få denne nyhedsmail til at se mere moderne ud. Vi forventer at det nye ”look” vil være klar til fredagsmailen næste fredag. Det nye fredagsbrev vil blive afsendt fra en tjeneste, som er specialister i nyhedsbreve. Nogle vil måske opleve at mailen ryger i SPAM filter, men det gør den kun indtil I godkender afsenderen

IF Limones ordensregler blevet gennemgået og fornyet. De ligger naturligvis på hjemmesiden og du kan læse dem her. Det er vigtigt at alle kigger dem igennem – de er med til at sikre at alle kan føle sig trygge hos os.