Fredagsbrev d. 21.02.2020

Fredagsbrev d. 21. februar 2020

Kære medlem

Hermed de seneste nyheder og informationer fra IF Limone

Som tidligere skrevet, blev vores generalforsamling d. 18. feb. aflyst af praktiske grunde. Husk derfor at tilmelde jer til vores ”nye” generalforsamling mandag d. 9 marts. kl. 17.00 i frivilligcentret (jer som var tilmeldt til d. 18 feb. behøver ikke at gøre noget). Allersidste frist for tilmelding er mandag d. 2. marts. Det er absolut nødvendigt at I melder jer til, idet vi som altid servere lækket smørrebrød og har brug for at vide hvor mange vi skal købe til. Tilmeld dig her

DAI – idræt for sindet og IFK98 inviteret til udendørsfodboldstævne fredag d. 3 april i Valby. Vi håber meget, at kunne samle et hold, som vil tage kampen op mod vores venskabsforeninger i ”idræt for Sindet”. Så hvis du har en Michael Laudrup gemt i dig, eller bare syntes det kunne være hyggeligt med lidt fodbold, så meld dig til her

Vores yoga instruktør er på ferie de næste 3 fredage – så derfor er der ingen yoga d. 28/2,6/3 og 13/3. Men Alice har selvfølgelig sørget for, at vi har noget andet at lave, de næste tre fredage. Hun har nemlig fået Jan til at komme og lave meditation, alle de fredage hvor hun er væk.

Vores træning på store bolde er desværre aflyst på ubestemt tid. Vi bekalger meget, at dette hold har været så ustabilt det seneste stykke tid – vi har derfor besluttet, først at genoptage holdet, når vi kan tilbyde et stabilt hold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *