Fredagsbrev d. 31.01.2020

Kære medlem

Hermed de seneste nyheder og informationer fra IF Limone

Tak for endnu en god uge i IF Limone. Der er virkelig en god stemning på de forskellige hold – og dejligt, at I er så gode til at hjælpe hinanden.

Husk at tilmelde jer til vores generalforsamling tirsdag d. 18 feb. kl. 17.00 i frivilligcentret. Det er absolut nødvendigt idet vi som altid servere lækkert smørrebrød og har brug for at vide hvor mange vi skal købe til. Tilmeld dig her

Der har været lidt misforståelser vedr. vores ”træning med store bolde” om onsdagen. Så for en sikkerheds skyld, så er det: hver onsdag kl. 14.00 i dansesalen på Lyngby stadion. Dirch står klar til at tage imod jer, og forhåbentlig give jer en god og sjov omgang træning af mave og ryg.

For de unge som bruge IF Limone, er det fortsat muligt at tilmelde sig ungeforløbet ”lad din indre stemme blive hørt” i frivilligcentret. Man kan læse mere og tilmelde sig på dette link. Ud over forløbet med de unge, er der lige nu mulighed for at tilmelde sig TAI CHI kursus, hvor man over 10 gange kan afprøve den ældgamle bevægelseskunst fra østen, som fremmer fysisk og psykisk sundhed og velvære. Læs mere og tilmeld dig her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *