Fredagsbrev 11. oktober

Kære Limone’r

Så er der fredagsbrev på denne lidt regnfulde fredag, med lidt info og lidt små ændringer i forbindelse med skolernes efterårsferie.

Foredrag med Henrik Rindom i tirsdags:
I tirsdags havde vi besøg af misbrugsekspert Henrik Rindom, som kom og spiste med, og bagefter holdt et spændende foredrag, om afhængighed og hvordan det påvirker vores hjerne og vores indre dopaminbalance. Det var en aften, der også inviterede til en større åbenhed og dialog i vores forening, om emner der kan være svære at tale om. En åbenhed og rummelighed som vi i vores forening værdsætter, fordi der skal være plads og rum for alle.

Svømmehallen:
Der er stadigvæk ændret omklædning for mænd, i svømmehallen efter ildebranden. Det betyder at der er omklædning for mænd i modsat ende af svømmehallen, men der er udlevering af badekåber og smarte tøfler, til den korte tur fra omklædning til svømmehallen.

Gå-gruppen:
Husk at vi hver onsdag har gå-gruppe fra Frivilligcentret. Kom med på en frisk og dejlig gå-tur til Lyngby sø, eller i Slotshaven. Bagefter er der mulighed for at hygge sig i Frivilligcentret med te og kaffe.

Ændringer i skemaet for næste uge:
– Badminton mandag: Er desværre aflyst.
– Store bolde: Vi håber at starte op igen hurtigst muligt, og planen for nu er tidligst om 2 uger. Men vi holder jer selvfølgelig underrettet.
– Yoga: Yoga holder efterårsferie fredag d. 18. oktober, og er tilbage igen fredag d. 25. oktober.

Rigtig god weekend og efterårsferie.

Hilmer og Henrik til foredraget om misbrug hos IF Limone

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *