Limone-nyheder fra ugen der gik

Kære Limone’r

Så er vi ved at runde endnu en uge af, med masser af fuldførte aktiviteter i vores skønne forening. Det er dejligt at se, at der dukker flere og flere op på holdene, efterhånden som I alle er tilbage fra ferie.

Flere nye tiltag havde opstart i ugen der gik. Store bolde startede op i mandags, med Dirch ved roret og 5 deltagere var mødt op på premieredagen. I torsdags startede keglespil op med Dirch og Karina, på keglebanen på Lyngby stadion.

Husk at der om onsdagen er mulighed for at komme med ud på en dejlig gå-tur, sammen med Hilmer og andre deltagere. Vi går fra frivilligcentret kl. 13 og er tilbage ca. 14.30. Kom med og nyder naturen, godt selskab og masser af frisk dejlig luft.

Der er blevet kigget lidt på regnskabet og gennemgået kontingenter i løbet af ugen, og vi er i gang med at få både overblik og indblik i systemet. 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *