Fredagsnyheder

Så er der lidt fredagsnyheder til jer alle sammen😊

Store bolde starter op på mandag d. 19 august kl. 14-15 med Dirch som instruktør. Det foregår i danselokalet på 1. sal. Dem som møder kl. 14 klæder om og finder boldene frem fra rummet bagerst i lokalet. Dirch kommer kl. 14.15.
Træning på bolde er for alle og træningen tilrettelæges efter dem der møder op.

Torsdag d. 5. september er der Floorball på skemaet med Charlotte fra kl. 10-12. Det foregår i Multihallen.

Yogaholdet om fredagen kl. 10-11 er startet op igen efter ferien. Yoga er for alle og kræver ingen særlige færdigheder. Det er et fredfyldt lille afbræk fra hverdagen og foregår i et roligt tempo. Der bliver taget højde for eventuelle skader og udfordringer, og instrueres i mildere udgaver hvis der er behov for det. Yoga handler ikke om at kunne alle stillinger, men om at det er ok være lige der hvor man er. Alle er velkomne, og man kan også møde op og kigge på, hvis man gerne vil snuse lidt til det inden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *