1. august: Så har I os tilbage :)

Vi starter op igen fra på mandag d. 5. august!

I store træk kører de samme hold som før sommerferien med et par enkelte ændringer:

  • Vandgymnastik kører stadig om mandagen (fra d. 5. august), men starter først kl. 11.30. I skal derfor være omklædt kl. 11.30, og husk I kan bare gå ind i omklædningsrummet når I kommer 🙂
  • Hilmer overtager gågruppen fra Natacha om onsdagen.
  • Dirch overtager kegler fra Hilmer om torsdagen.

Derudover byder vi også velkommen til et nyt ansigt – eller faktisk slet ikke så nyt – for mange af jer kender allerede Alice, som er instruktør på yoga om fredagen.

Alice vikarierer for Niels de næste par måneder, og vil primært tage sig af de administrative opgaver – hun vil bl.a. være at finde på denne mail. Og så har hun naturligvis stadig yoga om fredagen 😊 Vi er rigtig glade for at have Alice med på holdet, og sender lidt mere info ud i den kommende tid.

Klubaftensudvalget
Inden sommerferien havde vi en hyggelig tur med minigolf og frokost, som Dorte både tog initiativ til og planlagde på fornemste vis, og det skal hun have et virkelig stort tak for! Den slags fællesaktiviteter er vigtige for en forening som Limone, og vi kunne rigtig godt bruge flere medlemmer i klubaftensudvalget. Lige nu består udvalget af Dorte, Michael og Natacha, men giv gerne et praj, hvis det kunne være noget du har lyst til at være med til. Jo flere, jo sjovere!

Ellers glæder vi os bare til at se jer klar i træningstøjet igen fra på mandag 😉

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *