nyheder d. 15.03.2019

Kære medlemmer
Hermed de seneste nyheder
 
Vores dygtige yoga instruktør har valgt at holde lidt ferie og derfor er yoga aflyst de næste 2 fredage (d. 22.marts og 29. marts)
Det er nu muligt at tilmelde sig “Sund By Walk and Run” på: http://iflimone.dk/?event=sund-by-walk-and-run-2019 og cykelløbet “Sjælsø Rundt” på: http://iflimone.dk/?event=sjaelsoe-rundt-2019. Husk som altid at overholde de angivne frister for tilmelding
HUSK: at krolf sæsonen er starter og vi spiller både tirsdage og fredage.
HUSK: vi hver torsdag kl. 11 spiller bordtennis multihallen på Lyngby Stadion. VI har alt udstyr – så bare mød op.
Som aftalt på vores generalforsamling, vi der i 2019 komme mere fokus på at lave sociale arrangementer med hinanden. Vi har nedsat en gruppe, som i den kommende tid vil planlægge 6-8 hyggelige arrangementer til jer. Så snart gruppen har haft mulighed for at mødes -vil vi selvfølgelig infomere yderligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *