nyheder d. 1.03.2019

Kære medlem
Hermed de seneste nyheder fra IF Limone
I tirsdags afholdt vi vores årlige generalforsamling – som bla. bød på udskiftning i bestyrelsen. Den nuværende bestyrelse består nu af Hilmer, Walter, Michael N, Dorte og som suppleanter Michael M. og Heidi H. Velkommen til de nye og tak til den afgående.
 
HUSK at vi fra mandag d. 4 marts mødes kl. 10.45 til vandaerobic.
 
I næste uge begynder vi at lave lidt PR arbejde på vores aktiviteter. Alle aktiviteter skal have lavet en lillevideo, som fremover kommer til at ligge på vores hjemmeside og som skal give et indblik i de forskellige aktiviteter. Den første video vi laver, vil være “træning på store bolde”
 
HUSK løbende at holde jer informeret omkring vores events på http://iflimone.dk/?page_id=71

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *