Nyheder d. 22.02.2019

Kære medlemmer
Hermed de seneste nyheder og informationer

Fremover komme vi til at ændre en lille smule på vores vandaerobic om mandagen. Gennem den seneste tid har vi haft lidt udfordringer med, at rengøringspersonalet går i gang med rengøringen, før vi er færdige med omklædningen. Dette vil vi gerne undgå fremadrettet, og har derfor besluttet, at vi fra om med mandag d. 4. marts mødes kl. 10.45 i stedet for kl. 11.00. Forhåbentlig vil dette tiltag sikre, at vi kan klæde om i ro og mag.

Flere har ønsket, at vi genoptager bordtennis om torsdagen. Det er vi naturligvis meget friske på – det kræver blot at nogle af jer kommer og spiller. Men som en prøve ordingen vil vi fra og med torsdag d. 28. feb. tilbyde bordtennis i multihallen fra 11.00 til 12.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *