nyheder 4. januar 2019

Kære medlemFørst et rigtig godt nytår, håber du har nydt ferien og helligdagene  – og er top motiveret til at tage fat på træningen igen
– som I kan se, modtager I denne mail fra en anden mail adresse end tidligere. Dette skyldes, at Niels pr. 01.01.2019 er ansat i Frivilligcentret og derfor har fået ny mailadresse. Fremover bedes i skrive til Niels på denne mail. I vil fortsat modtage disse mails ugentligt og ligeleddes vil disse informationer kunne findes på facebook og på www.iflimone,dk- Vores aktiviteter startede op i onsdags og mandag tager vi hul på vores første hele træningsuge i 2019.- Vores nye aktivitet Yoga starter op på fredag d. 11. januar kl. 10.00 i dansesalen på Lyngby Stadion. Mere information om yoga finder du her: http://iflimone.dk/?page_id=3064- Hvis nogle af jer, har planlagt at ændre livstil i 2019, så vil jeg anbefale at kigge på vores Sundhedscafe – forhåbentlig kan dette tilbud være den helt rigtige støtte til netop dig. Det er værd at bemærke, at man ikke behøver, at deltage i både foredrag og madlavning – det er helt ok hvis man blot vil komme til foredrag. Men det er vigtigt, at melde sig til og skive om man ønsker at deltage i foredraget eller begge dele.
god weekend og håber vi ses i næste uge
mvh Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *