Nyheder 10. dec. 2018

Kære medlem

Hermed de seneste nyheder

– Som tidligere beskrevet, så kan vi fra fredag d. 11. januar tilbyde yoga som aktivitet i IF Limone. Alice er uddannet yoga instruktør og har sagt ja tak til at lavet et yoga hold for os om fredagen fra 10.00 til 11.00. Yoga kan man dyrke på mange forskellige former og måder, men den yoga som IF Limone og Alice vil tilbyde er kort beskrevet her.

Yin yoga/restorativ yoga: ”Vi øver os i at finde ro i kroppen, følelserne og tankerne, gennem rolige og blide stræk og enkle mindfulness øvelser. En ro som du kan tage med dig videre ud i din hverdag.
Ved at arbejde med blide stræk, der holdes i ca 3-5 minutter, arbejder vi ikke kun med musklerne, men også med bindevævet, sener og ledbånd, samt stimulerer vores meridianbaner. 
Det kræver ingen specifikke forudsætninger at deltage i yin yoga, man skal fx ikke være smidig for at dyrke yoga. Det handler ikke om at være eller kunne noget i forhold til andre, men om at være med det som er og opstår i dig. 
Vælg tøj du kan bevæge dig i, hav gerne et par gode sokker med, og en trøje. 
Der vil forefindes det nødvendige udstyr, men hvis du foretrækker din egen yogamåtte kan du have den med. ”

– det er besluttet, at krolf holder pause indtil marts 2019. Det har simpelthen vist sig, at kun ganske få benyttet denne aktivitet og derfor denne pause.

– Det dan stadig nås, at melde sig til vores julebanko mandag d. 17. dec.

– Vores kommende sundhedscafe er også åben for tilmeldinger – så skynd dig at melde dig til.

– Vi nærmer os julen og det vil som altid betyde ændringer og aflysninger i vores aktiviteter. Seneste i næste uge kan vi give det samlede overblik over ændringer og aflysninger

– I sidste uge afholdte vi IF Limone badminton Open. Det var en forrygende succes og hvis du savner billedere fra dagen, så glæd dig til senere i dag – hvor vi ligger billeder på vores hjemmeside

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *