Nyheder d. 05.10.2018

Kære medlem
Hermed de seneste nyheder fra IF Limone.

– Frivillig Fredag var endnu en gang en kæmpe succes og dejlig oplevelse for os der deltog – lagkage, film visning, overrækkelse af prisen ”årets frivillig”, lækker mad og super underholdning. Vores nye video blev vist og syntes godt, at Natasha og Michael må blære sig med et super flot arbejde. Hvis i endnu ikke har fået set den, så klik på dette link. http://iflimone.dk/?page_id=2533
– I næste uge – vil der være den årlige cykeltur i anledningen af World Mental Health day. Som altid er det d. 10.10 kl. 10.10. Vi mødes i Frivilligcentret senest kl. 10.00 og cykler samlet de 10 km. Alle kan være med, det er ikke en cykeltur hvor det gælder om at komme først. I forbindelsen med cykelturen er vi nød til at aflyse træning på store bolde og tennis på onsdag.
– Da multihallen skal bruges af andre, er badminton aflyst på mandag d. 8. okt.
– Vær opmærksom på, at der i uge 42 vil være ændringer skemaet på grund af skolerne efterårsferie. I næste uge vil jeg sende en mail med det samlede overblik.
– Dejligt at se, at der komme så mange til vores forskellige aktiviteter. Dog har vi visse udfordringer i forhold til vores tennis om onsdagen og boldleg/boldspil om torsdagen. Fremmødet på disse to aktiviteter er pt. Ikke nok til, at det giver meningen at holde det kørende – men vi håber, at det ændre sig og foreløbigt fortsætter begge aktiviteter oktober måned. Såfremt deltagerantallet ikke har ændret sig, vi disse aktiviteter sandsynligvis blive aflyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *