nyheder

Jeg vil gerne sætte fokus på to arrangementer som løber af staben i de kommende uger.
– Det første arrangement er frivillig fredag, hvor IF Limone gennem de sidste par år har deltaget og sat fokus på vores forening og det frivillige arbejde. Vi er naturligvis med igen i år – denne gang med en vaskeægte præmiere – nemlig visning af den film som Michael, Natasha og Niels har arbejdet med de sidste par uger. Så mød op på biblioteket fredag d. 28 sept. kl. 16.10 og se IF Limones film – og en masse andre flotte film fra forskellige foreninger i Lyngby. Det fulde program kan I finde på dette link: https://www.ltk-frivilligcenter.dk/arrangementer/28-sept-frivillig-fredag.
– Det andet arrangement er cykeltur d. 10.10 kl. 10.10. I anledningen af verdens mentale sundhedsdag d. 10. oktober cykler 25 danske byer, inklusiv Lyngby, 10 km for den mentale sundhed. Alle er velkommen til at cykle med og sætte fokus på cyklings gode effekter. Der vil være en gratis halsedisse til alle deltagere, hvis man tilmelder sig senest d. 24. september. Det er også muligt bare at møde op på dagen – men giv gerne et praj inden. Tilmelding via dette link: http://100formentalsundhed.dk/lyngby/
– Vores krolf bane er nu udvidet med 6 huller, så vi fremover kan spille på 18 huller. Der mangler lige, at blive lavet flag til hullerne, men idrætskoordinatoren er gået i værkstedet – så mon ikke de snart er klar til brug.
– Det er tid til, at Jeg skal have fornyet min livredder prøve. Hvis der i den forbindelse er en af jer, som kunne tænke sig at fungere som livredder om mandagen fra 11.00 til 12.00 – så vil jeg meget gerne snakke med jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *