nyheder

Kære medlem
Hermed seneste nyheder

I denne uge har vi deltaget i 3 stævner og har virkelige fået markeret os, som en forening med flot niveau, god kampånd og højt humør. Vi startede tirsdag med at sende Per, Michael, Natasha og Niels til regionsmesterskaberne i Albertslund – alle spillede flot, men ikke helt godt nok til at vinde de eftertragtede pladser til danmarksmesterskaberne d. 29 sept. Men pyt med det, vi forsøger igen næste år. Onsdag deltog Matthew, Henning, Isabel og Niels, sammen med Vikingerne fra Frederikssund, i en volleyballe turnering i Hillerød. Her var vi på toppen og sikrede os første pladsen – efter 5 kampe. Torsdag var 2 krolfspillere til stævne i Helsinge og de kunne stolt komme retur med en første plads til Per (som vandt en krolfkølle) og Natasha som bedst placerede kvinde.
Nogle medlemmer vil i løbet af de kommende uger blive ringet op af Heidi B. Hansen. Formålet er, at få fat på nogle af de medlemmer som vi desværre ikke ser så tit. Heidi vil spørge ind til, om der er noget vi kan gøre anderledes og årsager til det manglende fremmøde.
D. 19.sept. er der igen mulighed for at komme ud og svinge krolfkøllerne. Vi er inviteret til et arrangement i Valby – og alle kan være med, også selvom du ikke har prøvet krolf.
Som et led i Frivillig fredag d. 28. sept. er vi i gang med at lave en video om IF Limone. Derfor vil der i de kommende uger blive filmet til vores aktiviteter. Hvis man ikke ønsker at være med på videoen, så siger man bare det – det er fuldstændigt frivilligt. Den færdige film bliver præsenteret til frivillig fredag d. 28. sept.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *