seneste nyheder

Kære medlem
Hermed de seneste nyheder for informationer fra IF Limone

Sommeren står for døren, og det betyder ændringer i vores normale aktivitetsskema. Under aktiviteter, findes er et skema over hvilke aktiviteter som kører i hvilke uger. Bemærk, at alle uger er forskellige, så husk at kigge på skemaet inden du tager hjemmefra. Hvis aktiviteten ikke står i det vedhæftede skema, så er den aflyst.
I næste uge, drager 9 mand til Idrætsfestival i Vejle. Da en stor del af deltagerne er instruktører, vil der ikke være aktiviteter i IF Limone tirsdag og onsdag i næste uge (se skema)
Efter sommerferien, vil vi kunne præsentere et nyt aktivitetsskema – hvor vi desværre permanet må slette vores ”Fit for Fight” træning om fredagen, Flytte vores ”Fit for fight” om torsdagen til styrketræningsrummet i stadion bygningen samt tilbyde tennis om tirsdagen. Når alle ændringer er faldet helt på plads, vil der naturligvis blive sendt nye skemaer ud til alle medlemmer.
Vores danse hold er startet op. Det er super sjovt og Heidi og Carina skal nok sørge for, at alle får rørt sig. Så kom bare, alle kan være med – selv idrætskoordinatoren har været der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *