seneste nyheder

Kære medlem
Hermed de seneste nyheder og informationer fra IF Limone

– Det er rigtig varmt i øjeblikket, så husk altid at have en drikkedunk med til træning.
– Vores badminton træning i morgen mandag er præget af en del afbud, idet en del af vores faste spillere skal deltage i et krolf stævne hele mandag. Jeg vil kun være der til at låse bolde og ketchers ud.
– Som skrevet i sidste uge, er der aflysning af vores vandaktiviteter i 6 uger hen over sommeren. Sidste gang for vandaerobic holdet vil være mandag d. 11. juni og fri svømning vil være fredag d. 15. juni. Vi genoptagere vand aktiviteterne fra mandag d. 6. aug.
– Det er nu muligt at tilmelde sig til friluftsugen. Husk at det er fra mandag til fredag og det koster kr. 950,- at deltage. Mere information på http://iflimone.dk/?event=friluftsuge-2018
– HUSK at det er på torsdag vi deltagere i cykelløbet La Vuelta på Vestegne. Mere info på http://iflimone.dk/?event=la-vuelta-2018
– HUSK HUSK at det er på fredag, at vi tager hul på vores nye aktivitet Zumba. Det foregår i dansesalen på Lyngby Stadion fra kl. 13.00 til 14.00. Heidi og Carina har sammensat et lækket program hvor alle kan være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *