seneste nyheder

Kære medlem

Hermed de seneste informationer fra IF Limone

På grund af Kristi Himmelfartsdag  – er alle aktiviteter aflyst på torsdag d. 10. maj. Der vil være normal træning igen fredag

Natasha og Michael er i gang med DAI´s instruktøruddannelse. De har været 3 dage på skolebænke og skal i de kommende uger lave en opgave – som skal afleveres i forbindelse med endnu en periode med 3 dages uddannelse. Dette betyder, at der i den kommende tid vil være flere nye opvarmningstiltag på nogle af vores aktiviteter. Forhåbentlig er det noget vi også kommer til at se mere til i fremtiden. Håber at i alle samme vil være med til, at hjælpe Natasha og Michael – så de kan få lavet en god opgave.

HUSK hinanden på, at alle kan være med i IF Limone – uanset om man er nybegynder eller øvet. I IF Limone er det helt OK kun at være med til nogle af aktiviteterne og det er også OK hvis man har dage hvor man bare har brug for at kigge på. HUSK ”Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *