nyheder og informationer

På fredag er det storebededag – og det betyder et ændret aktivitetsprogram. Heldigvis har vi nogle meget dedikerede instruktører, som vil søge for, at der på trods af helligdag vil være aktiviteter i IF Limone. Fredag vil der fortsat være mulighed for styrketræning hos Anders og Natasha/Michael er som altid klar til at spille krolf med jer. Eneste aflysning er altså svømning

Husk at alle kan være med på alle vores aktiviteter. Niveauet på alle vores aktiviteter er designet, så man kan få noget ud af det – både hvis man er øvet, i god kondition, nybegynder, bare ønsker at komme ud og møde andre mennesker eller har brug for at få opbygget sin kondition igen. Hvis du er i tvivl, er du altid velkomme til at kontakte Niels.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *