Nyheder fra IF Limone

Kære medlem
Hermed de seneste nyheder

Næste uge er der desværre en del aflysninger, idet der er påske. Alle aktiviteter er aflyst torsdag d. 29.03, fredag d. 30.03 og mandag d. 02.04 (skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag). Derudover er vandaerobic aflyst på mandag d. 26.03. Det vil sige, at der i næste uge vil være mulighed for at træne badminton mandag, styrketræning tirsdag og gå gruppe onsdag.
Vores træning på store bolde om onsdagen og fredagen har været aflyst de sidste par uger på grund af sygdom. Vi forventer dog, at vi efter påsken, kan tilbyde træning på store bolde igen.
I går var 22 Limone medlemmer til bowling i DGI byen. En super hyggelig aften, som sluttede med et festmåltid og hyggeligt samvær. Arrangementet blev betalt, med de penge vi tidligere på året modtog fra GF forsikring – så stor tak til GF forsikring og endnu en gang tak til Connie, som havde indstillet IF Limone til prisen ”tak for jeres overskud”. Trods stor ihærdighed, formåede vi dog ikke at bruge alle pengene i går, så derfor er der planer om at lave endnu en klubaften, hvor vi så vil tage til Herlev og spille minegolf.
HUSK løbende at holde jer orienteret om kommende events på vores hjemmeside http://iflimone.dk/?page_id=71

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *