Nyheder fra IF Limone

Kære medlem
Hermed de seneste nyheder fra IF Limone

Mandag d. 26 feb. afholdt Ældresagen og IF Limone et hyggelige badminton stævne. Det blev til en del gode kampe, hyggeligt samvær og en lækker frokost. Sportsligt løb Heidi/Michael med første pladsen og Isabel og Annette tog anden pladsen. Der er allerede nu planer om at gentage succesen – måske som en jule turnering.
Senere d. 26. feb. afholdt vi den årlige generalforsamling. Også her forløb det hele efter planen og hvis man ikke havde mulighed for at deltage i mandags, kommer der et fyldigt referat i næste uge.
Vores nye foldere er kommet tilbage fra trykkeriet. De er blevet mega flotte og nu skal vi bare have delt dem ud til alle vores samarbejdspartner. Hvis du har en god ide til, hvor vores foldere skal være tilgængelige, så send en mail til Niels på ne@dsinettet.dk.
Det er fortsat muligt at tilmelde sig til vores bowling arrangement d. 22. marts. Brug dette link http://iflimone.dk/?page_id=71

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *