Idrætsfestival Vejle

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 23/06/2020 - 25/06/2020
09:00 - 16:00

Lokation
Vejle idrætshøjskole

Kategori Ingen Kategori


25 års jubilæums Idrætsfestival for Sindet i Vejle. Idrætsfestivalen byder på et mangfoldigt og alsidigt idrætsprogram, hvor det er muligt, at vælge mellem mange forskellige discipliner. Dog er det obligatorisk for alle at deltage i enten Mazewalk eller i Crossløb, som samtidig er de to discipliner, der åbner idrætsfestival

AKTIVITETSOVERSIGT
Mazewalk: En gåtur på ca. 2 km i rask gang på en jævn rute i Nørreskoven.
Crossløbet: Et terrænløb på ca. 2,5 km til den øvede løber. Der løbes i det kuperede terræn i Nørreskoven. Både Mazewalk og crossløbet har fælles start og mål på idrætshøjskolens atletikstadion.
Fodboldturnering: Afvikles på græs, på en bane uden bander, der spilles med et Futsal bold. Holdet må bestå af max. 10 spillere M/K, heraf max. én holdleder.
Krolfturnering: Afvikles som individuel- og holdturnering (4 personer). Der spilles én runde af 12 huller. Denne runde er gældende for både individuel og tæller med i holdturneringen. Afsluttes med finalerunde på finaledagen (torsdag).
Volleyballturnering: Afvikles på græs. Der spilles med 4 spillere på banen. Holdet må bestå af max. 10 spillere M/K, heraf max. én holdleder.
Cachiballturnering: Afvikles på græs. Der spilles med 4 spillere på banen. Holdet må bestå af max. 10 spillere M/K, heraf max. én holdleder.
Trekamp: Længdespring, kuglestød og 800 m løb. Det er også muligt at deltage som hold af to eller tre atleter, som deler disciplinerne i mellem sig.
Triatlon: 100 m svømning, 6 km cykling (3 runder á 2 km) på mountainbike og 1,5 km løb. Svømning kan erstattes med at gå på tværs i bassinet. Badehætter, cykler og hjelme stilles til rådighed, men husk selv svømmebrille. Det er muligt at deltage som stafethold bestående af to eller tre personer.
100 m løb: Afvikles på atletikstadion, der løbes direkte finale.
Gå-fodbold: Den nye form for fodboldspil har bidt sig fast og uanset erfaring kan alle være med. Spilles på kunstgræsbanen. I 2020 som puljespil. 5 spillere på banen M/K, heraf max. én holdleder. Der spilles med en Futsal bold.
MTB cykling: Lån en cykel og hjelm – prøv en tur i det indbydende mountainbike område.
Klatrevæg: Udlev drømmen og klatre de 12 meter til toppen på det udendørs klatretårn.
Vandaktiviteter: Vælg mellem Aqua-fitness, eller Åben leg for alle i den inspirerende nye svømmesø.
YOGA Outdoor: NYT i 2020 – der forener åndedræt, kropstilling og styrker, arbejder med de svage områder i kroppen.

DET KOSTER DET
Prisen for at deltage i tre dage med idræt og socialt samvær er blot kr. 900 pr. person. Prisen inkluderer ophold, forplejning, frugt og snaks, dog minus drikkevarer som smoothies, sodavand, øl og vin ved hyggeaften og gallamiddagen. 750. Ved ankomsten tilbydes kaffe/the og frugt og en vandflaske. Efter præmieceremonien , den sidste dag, udleveres en forudbestilt TO-GO sandwich, samt et stykke frugt.

Flere informationer her

Tilmeld dig her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *