Fredagsbrev 20. september

Kære Limone’r

Lige her på falderebet til weekenden, kommer her lidt nyheder fra vores dejlige forening.

Svømmehallen:
Svømmehallen er lukket på rund af oprydning og rengøring efter en ildebrand. Kommunen forventer at genåbne svømmehallen mandag d. 30. september. Derfor er vandgymnastik aflyst og første træning er mandag d. 30. september. Skulle det ændre sig, giver vi selvfølgelig besked. Det betyder selvfølgelig også, at der ikke er svømmebilletter om fredagen, før d. 4. oktober.

Badminton og bordtennis om mandagen:
Som noget nyt vil der nu blive mulighed for både bordtennis og badminton om mandagen.

Træning på store bolde onsdage:
Træning på store bolde starter et ekstra hold op om onsdagen fra kl. 14-15. Det foregår i dansesalen med Dirch ved roret. Første træningsdag er onsdag d. 4. oktober.

Tilmelding til foredrag med misbrugsekspert Henrik Rindom d. 8. oktober, ligger klar både på Facebook og vores hjemmeside, og tilmeldingen kan klares med et par klik via Nemtilmeld. Hvis tilmeldingssiden skulle drille lidt, så er der også mulighed for at sende en mail til niels@ltk-frivilligcenter.dk.
Kom og få en hyggelig aften, spis en bid mad og lyt til Henrik’s store faglige viden, samt hans egne erfaringer.

Hilmer og Natasha har haft et møde med Lion’s Club hvor de fortalte om IF Limone, samt sige tak for deres donation, som har gjort foredraget med Henrik Rindom muligt. Lion’s Club har udvist stor interesse for vores forening, og vi håber at kunne fortsætte det gode samarbejde.

Rigtig god weekend

Invitation til foredrag med misbrugseksper Henrik Rindom

Kære Limone’r

Vi har fornøjelsen af, at invitere til foredrag med førende misbrugsekspert Henrik Rindom, d. 8. oktober i Frivilligcentret.

Henrik Rindom er psykiater og overlæge, og taler både ud fra sin lægelige viden, men også ud fra sine personlige erfaringer med afhængighed.

Denne aften er sponsoreret af Lion’s Club Virum og derfor gratis for vores medlemmer.

Program:
17.00-18.00: Middag
18.00-20.00: Foredrag med Henrik Rindom

Sted: Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, Rustenborgvej 2A, Lyngby

Tilmelding via Nemtilmeld her: Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes

Sidste frist for tilmelding er d. 2. oktober.

Vi glæder os til at se Jer til en rigtig spændende, hyggelig og informativ aften.

Fredagsbrev

Kære Limone’r

I dag gik turen til Frilandsmuseet, hvor 10 deltagere nød de skønne omgivelser, det gode vejr og en lækker æblekage. Tusind tak til Dorte og Dirch for det rigtig gode arrangement.

Der har desværre været ildebrand i svømmehallen. Udover at der skal ventileres ud, har branden medført sod- og brandskader, som der skal tages hånd om. Derfor er mandagens vandgymnastik, på mandag d. 16. september afslyst.

Tidsplanen for genåbning er endnu ukendt, men kommunen vil informere i næste uge, og vi skal selvfølgelig nok give besked når svømmehallen igen er klar.

Fredage er også dage i yogaens tegn og vi er som regel 10-12 personer, som nyder en times yin stræk og blide hatha-øvelser. Der er plads til flere og husk, at yoga handler ikke om at være smidig, eller kunne alle stillinger, det handler om at skabe kontakt til sin egen indre ro og kerne.

Yoga hos Limone